به فروشگاه ما خوش آمدید هم اکنون می توانید وارد حساب خود شوید و یا حساب جدید باز نمایید.
سبد خرید شما خالی است!

مراحل آماده سازی و نگهداری پیپ

۱- همیشه پیپ خود را با کبریت و یا فندک مخصوص پیپ روشن کنید تا شعله آن آن مستقیما توتون را آتش بزند و دهانه پیپ شما نسوخته و تغییر رنگ ندهد. برای برگشت رنگ دهانه پیپ های سوخته از پولش مخصوص استفاده کنید.

۲- سعی کنید توتون را در ته پیپ فشرده پر نکنید و قسمت روی آن پر تر از زیر باشد.

۳- توتون را به آرامی و بدون فشار داخل محفظه بریزید و پیپی انتخاب کنید که ظرفیت آتشگاه آن مناسب استفاده شما باشد. به این ترتیب شما طعم بهتر و مطلوبتری از پیپ بدست خواهید آورد. اگر توتون زیادی در پیپ ریخته و استفاده کرده اید برای دوباره پر کردن آن اجازه دهید تا پیپ شما سرد شود. از پر کردن و استفاده مجدد از پیپ هنگام گرم بودن آن اجتناب کنید، چرا که این مطلب صدمات زیادی به پیپ شما خواهد رساند.

۴- هنگامی که از پیپ خود در یک زمان به صورت ممتد استفاه می کنید می توانید با فشردن ته بیلچه به روی توتون از تمامی توتون پر شده در پیپ و باقی مانده ته آن استفاده کنید.

۵- اگه شما جز کسانی هستید که در روز چند بار از پیپ خود استفاده می کنید حتما چند پیپ خود را مکررا تمیز کنید و میتوانید از کریستال دنیکول برای بهتر شدن طعم توتون استقاده کنید.3

هیچ کالای در این دسته بندی وجود ندارد.